TrendLAB

TrendLAB Twenty Four Food

In de dynamische wereld van de horeca bepaalt de opkomende invloed van de jongere generatie niet alleen de trends, maar ook de koers van de toekomst. Met gemak, vitality, flexibiliteit en duurzaamheid als leidende principes.

We nemen je mee op ontdekkingsreis door de wereld van Twenty Four Food tijdens de Trend Walk & Talks. Partners hebben via co-creatie concepten tot leven gebracht die trends tastbaar en toepasbaar maken. We hopen je te stimuleren deze ideeën om te zetten in praktische stappen, die bijdragen aan de toekomstbestendigheid van jouw horecabedrijf.

Midnight Breakfast

Onze wereld is voortdurend aan verandering onderhevig. Als ondernemer in deze branche is het cruciaal om toekomstgericht te zijn, te anticiperen op de wensen van de toekomst en in te spelen op veranderend behoeften en nieuwe generaties. Het TrendLAB, met als thema Twenty Four Food, verrast, verleidt en inspireert om buiten de bekende patronen te gaan. Door dingen samen te brengen die op het eerste gezicht een paradox lijken. Het is de fysieke food-wereld van de toekomst, waar trends in co-creatie door partners worden vertaald in producten, diensten en oplossingen. Alles waar het in de toekomst om draait.

Vitality, duurzaamheid, All-Day en automatisering

Je reis in de wereld van voedselinnovatie, waar de focus ligt op vitality en duurzaamheid, start in het TrendLAB. Automatisering is een steeds belangrijker thema in de horeca: het stelt horecaondernemers in staat efficiënter te zijn, kosten te besparen en deel te nemen aan het toenemende All-Day karakter van de horeca.

Maak gedurende je reis gebruik van onze reusables. Na afloop worden ze gereinigd en kunnen ze opnieuw worden ingezet. Een duurzame stap vooruit!

Social return en hybride oplossingen

Naast duurzaamheid, vitality, en automatisering is personeel een sleutelelement voor succes. Training, ontwikkeling en het creëren van een positieve werkomgeving zijn essentieel. Zo krijgt iedereen de mogelijkheid zijn of haar talenten te ontwikkelen.

Helaas blijft personeelstekort een van de grootste uitdagingen in de horecasector. Je ontdekt de oplossing bij een unieke out-of-home ervaring. We laten je zien hoe je gasten kunt bedienen en verwennen met heerlijke verse maaltijden, zonder afhankelijk te zijn van personeel.

Storytelling

In de wereld van de horeca draait het niet alleen om maaltijden en service; storytelling neemt een steeds prominentere plek in. Hierdoor wordt een horecagelegenheid ook aantrekkelijker voor de jongere generatie die waarde hecht aan de beleving en ‘Instagrammability’ van een horecazaak. Jongeren bezoeken een horecagelegenheid steeds vaker als beloning voor henzelf, een ervaring om van te genieten en te delen.

Alles mag, alles kan. Twenty Four Food, wanneer jij het wil en hoe jij het wil!

TrendLAB Twenty Four Food 2024

Founding Partners

CONTRAST
NordCap Nederland

Partners van het TrendLAB