Hotels in the Spotlights

Unveiling the Future of Hotel Excellence

In de dynamische hotelindustrie spelen technologie en innovatie hoogtij, waar gasten steeds bewuster en kritischer worden over hun verblijfservaring. Om als hotel concurrerend te blijven, is het cruciaal om innovatieve functies en services aan te bieden die opvallen. Denk aan baanbrekende manieren van communiceren met technologie voor een gepersonaliseerde klantbeleving, maar ook aan digitale vernieuwingen zoals robotroomservice en de mobiele conciërge.

De wondere wereld van AI

Waar veel technologieën hun praktische nut nog moeten bewijzen, is op gebied van AI ineens een ongekende schat aan mogelijkheden voor hotels ontstaan. Van het verbeteren van gastervaringen tot het versnellen en verbeteren van talloze processen, tot het aanbieden van volledig nieuwe ervaringen en diensten. De veelheid aan AI-tools maakt het daarnaast ook voor een technische leek makkelijk mogelijk, om daar gelijk vandaag nog mee te beginnen.

Inspirerende sprekers en de nieuwste trends

Tijdens Hotels in the Spotlights op 8 januari 2024 komen experts uit de branche samen met beslissers binnen de horecasector om kennis te delen en samen de toekomst te creëren. Het symposium belooft inspiratie, innovatie en technologische hoogstandjes.

Meer informatie over het programma, de sprekers en de inschrijvingsmogelijkheden voor Hotels in the Spotlights is beschikbaar op de website van Horecava.