Tech & Dienstverlening

Tech & Dienstverlening: om je bedrijf efficiënter en winstgevender te maken

Tech & Dienstverlening is hot! De afgelopen jaren heeft deze sector een enorme vlucht genomen, en dat is niet voor niets. Tech & Dienstverlening, te vinden in hal 1 op Horecava, kan je helpen om je bedrijf efficiënter en winstgevender te maken.

Personeelstekort?

Een huidig probleem in de foodservice branche is het personeelstekort. Tech & Dienstverlening kan je helpen om dit probleem te tackelen. Er zijn bijvoorbeeld slimme oplossingen voor selfservice, zoals een app waarmee klanten zelf hun bestelling kunnen plaatsen en afrekenen. Zo kun je het werk van je personeel ontlasten en toch een goede service bieden.

Niet genoeg klanten?

Heb je juist te veel personeel, maar nooit een vol restaurant? Ook dan kan Tech & Dienstverlening je helpen. Er zijn bedrijven die je kunnen helpen om je bezettingsgraad te verhogen en last-minute no-shows op te lossen. Ook kunnen ze je adviseren over je online positie, zodat je jouw zaak beter zichtbaar én vindbaar maakt voor bezoekers.

Vind alles wat je nodig hebt om je bedrijf met Tech & Dienstverlening te verbeteren in hal 1. Ga langs bij de exposanten en ontdek hoe zij jou kunnen helpen.