FCSI Netwerk bijeenkomst

FCSI Nederland organiseert inspirerende bijeenkomst op Horecava 2024

FCSI Nederland, de toonaangevende vereniging van onafhankelijke foodservice consultants, organiseert op dinsdag 9 januari 2024 een inspirerende bijeenkomst op Horecava 2024. De bijeenkomst, die plaatsvindt in het theater van de beurs, staat in het teken van het thema ‘De Toekomst is Nu’.

De bijeenkomst is bedoeld om bezoekers te inspireren en te informeren over de trends en ontwikkelingen in de foodservicebranche. Gasten kunnen luisteren naar keynote-spreker Benjamin Calleja, een internationale expert op het gebied van hospitality, ontwerp en innovatie. Calleja is oprichter en Chief Experience Officer van Livit Design, een bedrijf dat zich richt op F&B-ontwerp en transformatie.

Mededeling: wegens privé omstandigheden heeft Benjamin Calleja helaas moeten afzeggen. Gelukkig hebben we in zeer korte tijd een waardige en inhoudelijke interessante spreker kunnen vastleggen: Maarten Schellekens.

Naast de keynote-speech zijn er ook verschillende workshops en panels gepland. Bezoekers kunnen zich onder andere verdiepen in de uitdagingen rondom personeel, duurzaamheid en innovatie in de gastvrijheidsbranche.

De bijeenkomst is gratis toegankelijk voor leden van FCSI Nederland en voor bezoekers van Horecava 2024.

Over FCSI Nederland

FCSI Nederland is een vereniging van onafhankelijke foodservice consultants. De vereniging vertegenwoordigt een professionele gemeenschap van deskundige consultants die alle aspecten van de foodservice kennen. FCSI Nederland werkt voortdurend aan de professionalisering van de foodservicebranche door middel van educatie, inspiratie en netwerken.

 

Over Maarten Schellekens

Maarten Schellekens heeft een passie voor het binden, boeien en behouden van medewerkers. Hij gelooft dat moderne bedrijven op een andere manier naar het personeelsbeleid moeten kijken. Vanuit een achtergrond bij een van de grootste cateraars van Nederland is hij in 2019 gestart met zijn bedrijf WELDER. Daar worden zo’n 500 bedrijven begeleid met een modern personeelsbeleid. Niet vanuit onderbuikgevoel, maar onderbouwd met data, gefaciliteerd met één digitale applicatie en gebaseerd op wetenschappelijke inzichten. Inmiddels is WELDER het snelst groeiende HR-bedrijf van Nederland en actief in 12 landen.