Hospitality NXT symposium

De toekomst van de werkomgeving

De werkomgeving is de afgelopen jaren drastisch veranderd. Door de pandemie is thuiswerken steeds normaler geworden, en veel bedrijven hebben hun fysieke kantoorruimtes aangepast aan deze nieuwe manier van werken. Dit biedt volop kansen voor nieuwe, onderscheidende serviceconcepten.

Op 12 januari 2024 vindt het Hospitality NXT Symposium plaats in Amsterdam, georganiseerd door Horecava en CONTRAST. Tijdens dit symposium komen beslissers en experts uit de facilitaire en vastgoedsector samen om te ontdekken hoe nieuwe serviceconcepten de toekomstige, fysieke werkomgeving kunnen veranderen en de identiteit van de organisatie of multi-tenant vastgoed kunnen versterken.

Comfort en gastvrijheid

Puck Wilbers, managing partner bij CONTRAST, benadrukt het belang van comfort en gastvrijheid in de werkomgeving. “Het ervaren van comfort en gastvrijheid wordt steeds belangrijker voor het werkplezier en daarmee voor de prestaties van medewerkers,” zegt zij. “Een krachtig serviceconcept draagt bij aan motivatie, vitaliteit, inspiratie en slim (samen)werken.”

De fundamentele vraag

De fundamentele vraag die het symposium aanpakt is: “Wat is het serviceconcept van de toekomst?” Nieuwe (en oude) generaties medewerkers hebben behoefte aan sociale interactie, (spontane) ontmoetingen, samenwerken en dat in een gastvrije en prettige omgeving met goede voorzieningen.

Een plek die sociale interactie en creativiteit stimuleert

Tijdens Hospitality NXT worden beslissers binnen de facilitaire sector en vastgoed met een programma geprikkeld met een high street ontbijt, actuele keynote sprekers en een innovatietour. Hybrid buildings, Smart Grid Services en Sustainability krijgen een concrete doorvertaling naar de werkomgeving. Dit evenement is net als de werkomgeving van de toekomst een plek die sociale interactie en creativiteit stimuleert.

Ben jij erbij?

Ben jij benieuwd hoe de werkomgeving van de toekomst eruitziet? Meld je dan aan voor het Hospitality NXT Symposium! Het symposium is een must-attend voor iedereen die zich bezighoudt met de toekomst van de werkomgeving.

Wat kun je verwachten?

  • Een high street ontbijt met inspirerende gesprekken
  • Keynote sprekers die ingaan op de laatste trends en ontwikkelingen
  • Een innovatietour door de nieuwste technologieën voor de werkomgeving
  • De kans om te netwerken met andere professionals uit de sector

Wanneer en waar?

Het Hospitality NXT Symposium vindt plaats op donderdag 12 januari 2024 in Amsterdam. Meld je nu aan via de website van Horecava.