Koude dranken

Koude dranken: een belangrijk onderdeel van je kaart

Ben jij horeca ondernemer? Dan weet je dat koude dranken een belangrijk onderdeel zijn van je menukaart. Met de juiste dranken kun je je gasten verrassen en een onvergetelijke ervaring bezorgen. De juiste dranken vind je binnen het thema Koude dranken op Horecava, te vinden in hal 7.

Wat je bij Koude dranken vindt

Binnen Koude dranken vind je een breed scala aan koude dranken, van frisdrank tot bier en van gedestilleerd tot soda’s. Je ontdekt er nieuwe combinaties, verhalen, producten, concepten en ingrediënten die je kunt gebruiken om je assortiment te verrijken.

Alcohol, low-alcohol en non-alcohol

Koude dranken is de plek waar je alles vindt om je gasten te verrassen. Je ontdekt er hoe je met nieuwe smaken en concepten je menukaart kunt vernieuwen. Ook leer je hoe je low- & non-alcohol dranken kunt inzetten om een nieuwe doelgroep aan te spreken.

Oplossingen voor personeelstekorten

Op Koude dranken vind je ook oplossingen om te blijven draaien nu er minder gespecialiseerd personeel beschikbaar is. Je ontdekt er hoe je met slimme apparatuur en nieuwe technologie je werkprocessen kunt automatiseren.

Pop-up Bar

In een sfeervolle omgeving maken de bartenders in de Pop-Up Bar de mooiste mixen met verschillende dranken en verrassende smaakcombinaties. Benieuwd naar het verhaal achter een ingrediënt of drankje? Je hoeft het alleen maar te vragen! Daarnaast worden hier dagelijks allerlei workshops en presentaties gegeven in samenwerking met Isaac Academy, hét trainingsbureau op het gebied van cocktails en hospitality.

Kom naar Koude dranken in hal 7 en ontdek hoe je je gasten kunt verrassen!