Koffie, Thee & Cacao

Koffie, Thee & Cacao: verras je gast

De wereld van koffie, thee en cacao is continu in beweging. Binnen het thema Koffie, Thee & Cacao, te vinden in hal 12, vind je de laatste trends op het gebied van smaken, bereidingswijzen en ingrediënten. Laat je inspireren door koffie-experts en alles daaromheen. Zij delen hun kennis en ervaring met jou, zodat jij je gasten nog beter kunt bedienen.

Verhoog je marge

Met de juiste kennis en producten kun je meer marge maken op koffie, thee en cacao. Hoe maak je je assortiment en bedrijfsvoering toekomstbestendig? Hoe verhoog je het gemiddelde bestedingsbedrag per gast? In de Koffie, Thee & Cacao hal vind je de antwoorden op deze vragen.

Kom naar de Koffie, Thee & Cacao hal en ontdek hoe je je gasten kunt verrassen met de perfecte kop koffie, thee of cacao.

Coffee Concepts

Bakkers en koffiebarhouders, opgelet! Coffee Concepts is dé perfecte plek om inspiratie op te doen voor jouw bakkerij of koffiebar. Bij Coffee Concepts vind je alles wat je nodig hebt om jouw zaak te laten passen bij de trends van vandaag. Je ontmoet branders, ondernemers, makers en leveranciers uit zowel de koffie, thee en cacao industrie als de bakkerij en patisserie wereld. Zij laten zien hoe je als ondernemer inspeelt op de behoeften van jouw klanten.

Tegenwoordig draait het niet alleen meer om smaak, maar juist ook om het verhaal achter de producten. Hier kom je alles te weten over de herkomst van de koffie- en cacaobonen en theebladeren. Je leert over de verschillende soorten graan en hoe deze worden verwerkt tot brood.

NK Koffie

Zinderende presentaties, spetterende koffies en hypnotiserende latte art creaties. Dit jaar vinden de Nederlandse Kampioenschappen Koffie voor het eerste plaats op Horecava. Een groot koffiespektakel waar Nederlands beste barista’s in actie komen tijdens vier wedstrijden, waarbij zij onder andere snelheid, ongekende focus, creativiteit en precisie moeten laten zien.

Binnen het thema Koffie, Thee & Cacao, te vinden in hal 12 én binnen Coffee Concepts zie je hoe je voldoet aan de kwaliteitseisen van nu: smaak, ingrediënten, apparatuur en service.