Food & Wine

Food & Wine: de wereld van smaak en beleving

Ben jij horecaondernemer? Dan ben je vast op zoek naar nieuwe inspiratie en ideeën om je gasten te verrassen. Binnen Food & Wine, in hal 8 op Horecava, vind je alles wat je nodig hebt om je menu te vernieuwen en je zaak te laten groeien.

Wat je bij Food & Wine vindt

Binnen Food & Wine vind je alles op het gebied van eten, drinken, versproducten en de lokale- en wereldkeuken. Van de bekende champagnemerken tot nieuwe en minder bekende druivenrassen, van de lokale groenteboer tot de exotische specerijenhandelaar, van de hippe tapasbar tot het klassieke steakhouse: binnen Food & Wine vind je het allemaal.

Waarom je naar Food & Wine moet

Food & Wine is de plek waar je inspiratie op doet en de laatste trends ontdekt. Je leert hoe je je menu kunt verrijken en je gasten kunt verrassen.

Innovatie

Binnen Food & Wine ontdek je de nieuwste innovaties op het gebied van eten en drinken. Proef nieuwe combinaties, leer over nieuwe (kook)technieken en laat je verrassen door de diversiteit in de keuken.

Duurzaamheid

Duurzaamheid is een belangrijk thema binnen Food & Wine. Je leert hoe je efficiënter gebruik maakt van grondstoffen en hoe je duurzamer kunt ondernemen.

NK Koken

Zie, ruik en ervaar hoe (sterren)chefs en hun brigades van toprestaurants strijden om de felbegeerde HANOS Gouden Koksmuts, maar ook tijdens Chaud Devant NK Leermeester-Leerling, de Green Chef’s Hat en het Open NK Koken. Een spektakel dat je niet wilt missen!

Food Markt

Op de Food Markt maak je kennis met verschillende producenten en leveranciers die zich bezighouden met ambachtelijke, gezonde en verantwoorde producten.

Wine Markt

De Wine Markt is de plek op Horecava waar leveranciers en distributeurs van wijnen en toebehoren te vinden zijn. Samen presenteren zij een divers aanbod van wijnhuizen en -merken en inspireren met hun verhaal, product en verrassende trends.

Kom naar Food & Wine in hal 8 en ontdek de wereld van smaak en beleving!