Bakkerij & Patisserie

Bakkerij en patisserie is een ambacht met een lange geschiedenis. Maar ook in deze moderne tijd is er nog veel te ontdekken en te leren. Binnen het thema Bakkerij & Patisserie, te vinden in hal 12 op Horecava, word je meegenomen in de wereld van brood en gebak, van oud tot nieuw.

Trends in Bakkerij & Patisserie

De afgelopen jaren zijn er een aantal belangrijke trends in de bakkerij en patisserie te zien. Zo is er een groeiende vraag naar glutenvrij en vegan gebak. Ook nieuwe baktechnieken, zoals 3D-printen, zijn in opkomst. Binnen het thema Bakkerij & Patisserie kom je alles te weten over deze trends.

Duurzaamheid is een belangrijk thema in de foodservice. Ook in de bakkerij en patisserie is er veel aandacht voor duurzaam ondernemen. Binnen het thema Bakkerij & Patisserie leer je hoe je met duurzame grondstoffen kunt werken en hoe je je kosten kunt verlagen.

Must see, must smell, must taste

Als ondernemer in de foodservice die geïnteresseerd is in brood en gebak, is het thema Bakkerij & Patisserie een must-see. Je leert alles over de nieuwste trends, duurzame productiemethoden en inspirerende verhalen van ondernemers.

Ontdek de toekomst van brood en gebak op het thema Bakkerij & Patisserie op Horecava, te vinden in hal 12.