HotelloTOP Year Event

Duik dieper in krachtige Hotello-standpunten en verhalen die verder gaan dan wat we als realiteit beschouwen. Omarm de wonderen van perspectief, waarin niets absoluut is en de mogelijkheden eindeloos zijn. Je bent vanaf 13:00 uur welkom.

Elke blik op de wereld is uniek, net als een vingerafdruk. Het is de lens waarmee we onze realiteit vormen en betekenis geven. Is ons leven niet gewoon één grotemindfuck? Er zijn immers evenveel versies van de realiteit als er mensen bij betrokken zijn. Elk perspectief draagt zijn eigen waarheid. Elk perspectief kent zijn eigen oorsprong. En een perspectief kan ook nog eens veranderen door nieuwe inzichten. Hoe zou jij het Hotello perspectief omschrijven? Roze bril, pionierend, vindingrijk, traditioneel, menselijk, of misschien gewoonweg briljant? Belangrijk is niet alleen de oorsprong van dit perspectief, maar wat je ermee doet. Hotello’s zijn namelijk actiegericht en brengen altijd verandering teweeg.

Woensdag 10 januari 2024 is jouw kans om dit alles te verkennen. Duik dieper in krachtige Hotello-standpunten en verhalen die verder gaan dan wat we als realiteit beschouwen. Omarm de wonderen van perspectief, waarin niets absoluut is en de mogelijkheden eindeloos zijn.

Meld je aan voor het HotelloTOP Year Event tijdens Horecava.

Mis het niet en sta open voor het onbekende!