Bekendmaking Beste Leerbedrijf Horeca én Beste Leermeester Horeca 2023/2024

De leerbedrijven in de Top 3 zijn bezocht en beoordeeld door de voltallige wedstrijdcommissie. Zij wachten in spanning op de uitslag tot het winnende leerbedrijf bekendgemaakt wordt tijdens de finale op Horecava 2024.

De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca wordt jaarlijks gehouden en startte begin september met de nominatie- en opdrachtenronde. Leermeesters, studenten, docenten en medewerkers uit de horeca konden tijdens deze ronde hun favoriete leerbedrijven opgeven voor de felbegeerde titel. Genomineerde leerbedrijven maakten vervolgens opdrachten om te laten zien waarom zij de titel verdienen. Voor deze wedstrijd werden dit jaar ruim 100 leerbedrijven genomineerd. De volledige lijst met erkende leerbedrijven die genomineerd zijn voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024 is te zien op www.besteleerbedrijfhoreca.nl/ranking. De zinderende finale en bekendmaking van de winnaars vindt ieder jaar plaats op Horecava. De leerbedrijven die dit jaar srijden voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024 zijn in alfabetische volgorde: – BRASA bar & kitchen, Purmerend – Grand Hotel De Draak, Bergen op Zoom – Restaurant Het Noorden van Aalten, Aalten

Bekendmaking finalisten Green Chef’s Hat

Welke 3 deelnemers van de voorronde van de Green Chef’s Hat gaan er naar de finale in september

Na een zenuwslopende dag wordt om 16:30 uur bekend gemaakt welke 3 deelnemers naar de finale gaan. Ook maken we de winnaars van het beste voorgerecht en beste hoofdgerecht bekend.

Prijsuitreiking Open NK Koken

Tijdens de prijsuitreiking zal bekend gemaakt worden welke deelnemer de winnaar is van het Open NK Koken.

Start wedstrijd open NK Koken

Deze nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde staat open voor koks van alle leeftijden en niveaus om met elkaar de strijd aan te gaan.

Bekendmaking finalisten Green Chef’s Hat

Om 16:30 uur zal er bekend gemaakt worden welke 3 deelnemers naar de finale gaan. Ook maken we de winnaars van het beste voorgerecht en beste hoofdgerecht bekend.

Voorronde Green Chef’s Hat

Tijdens deze 2e editie van de Green Chef’s Hat strijden de deelnemers om een plek in de finale van de Green Chef’s Hat die plaats zal vinden in september 2024. Deze wedstrijd staat in het teken van 100% pure plant koken.

Chaud Devant NK Leermeester – Leerling

Om 16:30 uur zal de jury bekend maken welk team de nieuwe kampioen is!

Start Chaud Devant NK Leermeester – Leerling

Om 09:00 uur start de wedstrijd Leermeester – Leerling in de wedstrijdarena van het Gastronomisch Gilde

Prijsuitreiking HANOS Gouden Koksmuts

Om 17:00 uur zal er bekend worden wie de winnaars zijn van de HANOS Gouden Koksmuts.

Start HANOS Gouden Koksmuts

Om 10:00 uur start de finale van de HANOS Gouden Koksmuts. 6 Teams uit diverse topzaken nemen het tegen elkaar op tijdens het Nederlands Kampioenschap. De deelnemers koken een 4 gangen menu en een amuse voor de jury.