Bekendmaking Beste Leerbedrijf Horeca én Beste Leermeester Horeca 2023/2024

De leerbedrijven in de Top 3 zijn bezocht en beoordeeld door de voltallige wedstrijdcommissie. Zij wachten in spanning op de uitslag tot het winnende leerbedrijf bekendgemaakt wordt tijdens de finale op Horecava 2024.

De wedstrijd Beste Leerbedrijf Horeca wordt jaarlijks gehouden en startte begin september met de nominatie- en opdrachtenronde. Leermeesters, studenten, docenten en medewerkers uit de horeca konden tijdens deze ronde hun favoriete leerbedrijven opgeven voor de felbegeerde titel. Genomineerde leerbedrijven maakten vervolgens opdrachten om te laten zien waarom zij de titel verdienen. Voor deze wedstrijd werden dit jaar ruim 100 leerbedrijven genomineerd. De volledige lijst met erkende leerbedrijven die genomineerd zijn voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024 is te zien op www.besteleerbedrijfhoreca.nl/ranking. De zinderende finale en bekendmaking van de winnaars vindt ieder jaar plaats op Horecava. De leerbedrijven die dit jaar srijden voor de titel Beste Leerbedrijf Horeca 2023/2024 zijn in alfabetische volgorde: – BRASA bar & kitchen, Purmerend – Grand Hotel De Draak, Bergen op Zoom – Restaurant Het Noorden van Aalten, Aalten

Hospitality NXT Symposium

Ontdek de toekomst van de werkomgeving tijdens Hospitality NXT Symposium!

Ontdek de toekomst van de werkomgeving tijdens Hospitality NXT! Horecava en CONTRAST presenteren het Hospitality NXT Symposium, een evenement voor beslissers en experts uit de facilitaire en vastgoedsector. Samen onderzoeken we innovatieve serviceconcepten die de fysieke werkomgeving transformeren en organisatie-identiteit versterken.

 

Belangrijkste punten

• Ontdek krachtige serviceconcepten van de toekomst.

• Creëer een gastvrije en inspirerende werkomgeving. • Stimuleer sociale interactie en creativiteit.

• Verbind medewerkersbehoeften met organisatiedoelen.

• Mis deze kans niet om de toekomst van werken te verkennen en te innoveren!

Meer informatie vind je op de pagina ‘Hospitality NXT Symposium’.

 

Programma

08.30 – 09.00 Ontvangst met ontbijt high street @ the office

09.00 – 10.00 Keynote spreker ‘The Future of Work’ door Hans Meyer van Zoku

10.00 – 10.30 Start-up Pitches

10.30 – 11.00 Expert Sessie ‘De impact van ESG regelgeving’ door Dirk Engelen en Tally Opbroek van Marree en Dijxhoorn Advocaten en Mediators

11.00 – 11.30 Expert Sessie ‘Smart buildings, the building as your Smartphone’ door Karl Van Ginderdeuren van Bgrid

11.30 – 12.30 Lunch, Learn & Listen sessie Aansluitend: Trend Walk & Talk door het TrendLAB & Start-up LAB

 

Voor wie is het Hospitality NXT Symposium?

Hospitality NXT is bedoeld voor:

• Facilitair Managers;

• Asset Managers;

• Hospitality Managers;

• Contract Managers;

• Workplace Managers;

• Iedereen die zich bezig houdt met foodservice en hospitality binnen de gebouwde omgeving.

Gratis uitnodigingen zijn beschikbaar voor de doelgroep via aangesloten partners. Overige geïnteresseerden betalen €495 voor een ticket. Als je geen contact hebt met de partners en tot de doelgroep behoort, kun je een aanvraag sturen naar [email protected] met je naam, functie en organisatie. Je aanmelding wordt beoordeeld. Schrijf je nu in voor het Hospitality NXT Symposium en maak deel uit van de verandering!

 

Partners van het Hospitality NXT Symposium?

 

                                                                    

 

 

 

SPEED FREAKS

Wie is de snelste bartender van de Horecava?

Maak 2 cocktails, 1 G&T en freepour een maatje van 35 ml, zo snel en zo goed mogelijk.
Beoordeling op kwaliteit, netheid, werkflow en snelheid.

HUMAN SUSTAINABILITY

Wat kunnen we doen achter de bar op het gebied van Human Sustainability? Niet alleen met je producten maar ook met het personeel?

Het vinden van personeel is lastig , het houden van personeel is daarom van extreem
belang. Hoe zorg je voor Balans werk/prive. Wat kan je doen aan de werkomgeving? Ergonomie achter de bar? Hoe maak je impact?

ISAAC ACADEMY : Cocktail Tips, Tricks, Garnishes and Wannahaves

Learn form the best!!

SCHOOL of SPIRITS: GIN

Leer de basis van gin aan de hand van de WSET systematic approach to tasting.

Nederlands Kampioenschap Biertappen

De Stichting Tapwedstrijden organiseert met ondersteuning van haar partners Koninklijke Horeca Nederland, Tapwacht en vele bekende brouwers het Nederlands Kampioenschap Biertappen. Tijdens de finale van het NK Biertappen op de Horecava in de Amsterdam RAI blijkt jaarlijks wie het beste bier kan tappen van Nederland.

Dutch Latte Art Championship

Niet elke koffiewedstrijd draait om smaak. Bij het Dutch Latte Art Championship gaat het puur om de looks: goed contrast tussen het witte melkschuim en de bruine crema van de espresso, maar vooral de mooiste figuren. Elk van de zes finalisten schenkt twee sets identieke ‘free pour latte’s’ en een set identieke designer lattes (hier mogen ze onder andere ook met gereedschap tekenen en kleurstof gebruiken). De winnaar vertegenwoordigt Nederland op het wereldkampioenschap.

Prijsuitreiking Open NK Koken

Tijdens de prijsuitreiking zal bekend gemaakt worden welke deelnemer de winnaar is van het Open NK Koken.

Start wedstrijd open NK Koken

Deze nieuwe wedstrijd van het Gastronomisch Gilde staat open voor koks van alle leeftijden en niveaus om met elkaar de strijd aan te gaan.