NK Lekkerste Broodje

Geef je zaak én je zelfvertrouwen een boost en schrijf je in voor de bekendste én langstlopende wedstrijd. Dit wordt editie 39 van het NK Lekkerste Broodje! Om kans te maken op deze titel zijn uitstraling, creativiteit, smaakbeleving, eetbaarheid, smaakstelling en inkoopprijs van belang om de vakkundige jury te overtuigen.

NK Lekkerste Burger

Weet jij een burger te presenteren met het beste vlees, de lekkerste toppings, de smeuïgste sauzen en het meest smaakvolle broodje? Het NK Lekkerste Burger is onderdeel van de Lekkerste Wedstrijden. Hier draait het om één ding: de allerbeste hamburger van Nederland maken. Blaas jij de jury omver met een enorme smaakexplosie of verras je hen juist met iets dat nog nooit eerder is vertoond?

NK Lekkerste Pasta

Een nieuwkomer tijdens afgelopen Horecava was het NK Lekkerste Pasta. Ben jij een talentvolle pastaliefhebber en denk jij de jury te kunnen overtuigen met jouw (huisgemaakte) pasta? Grijp dan deze kans om jezelf in de schijnwerpers te zetten!

 

NK Pizza Bakken

In samenwerking met Pizza Profs, wordt gezocht naar de beste pizza van Nederland. Welke pizza is klaar voor het grote publiek en wie bakt de meest creatieve, gezonde en lekkere pizza?

NK Lekkerste Pannenkoek

Pannenkoekenliefhebbers, of bakkers, opgelet! Ervaren koks van pannenkoekenrestaurants uit heel Nederland strijden om de titel. Er komen lekkere, spannende en originele recepten voorbij. Naast de beoordeling van de professionele vakjury, worden de pannenkoeken ook beoordeeld door een kinderjury. Want als pannenkoekenbakker moet je natuurlijk ook de jongere generatie enthousiast maken.